A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією

Дата: 22.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 216

Вітаємо! Міністерством культури та інформаційної політики України запрошує Вас та Ваших колег взяти участь у навчальній програмі «Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією».

Зазначену навчальну програму розроблено Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) для представників органів державної влади, політичних лідерів, представників місцевого самоврядування, аби допомогти їм орієнтуватись в інформаційному світі, медіаландшафті та великій кількості даних. Програму розробляємо в межах проекту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Співорганізаторами заходу є МКІП, Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Мета програми полягає в тому, щоби ті, хто ухвалює рішення, могли впевнено ідентифікувати шкідливі інформаційні впливи та уникати їх, а також ухвалювати поінформовані рішення на користь своєї громади.

Попередньо ми плануємо проводити дводенні тренінги на центральному та регіональному рівні. Щодо регіонів, то заплановані такі області: Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Луганська, Львівська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.

Старт тренінгових сесій у регіонах планується 28-29 вересня цього року відповідно до графіку, який зазначений у формі для реєстрації - https://forms.office.com/r/ZZ7xkdnNjQ .

Просимо для участі у заходах заповнити дану форму заздалегідь.

Також до цього листа додаємо інформацію про програму, пріоритетні регіони тощо. Інформація у доступному форматі, яку можна додатково розсилати для інформування щодо програми.

Разом з цим, звертаємося з проханням поширити інформацію про тренінги серед співробітників місцевих державних адміністрацій (керівників самостійних структурних підрозділів або їх заступників) для залучення також органів місцевого самоврядування до участі.

Всі витрати, пов’язані з участю у тренінгах (переїзд, проживання, харчування) покриваються IREX.

На даний час тренінгові сесії у регіонах заплановані у звичайному режимі у конференц-залах, але, у разі посилення карантинних заходів у регіонах, заходи будуть переведені в онлайн режим, про що всіх учасників буде поінформовано додатково.

 

Office (https://forms.office.com/r/ZZ7xkdnNjQ)

Fill | "Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з  інформацією".

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) запрошує


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь